Blog Top 10 Jouw Snuffelkast 2018

Blog Top 10 Jouw Snuffelkast 2018

17 mei 2019 Geen categorie 0

Op mijn website Jouw Snuffelkast van mijn gelijknamige winkel in Leek, plaats ik nu sinds een jaar elke maand 2 blogs. De blog “Kraam van de maand” komt elke maand terug met een nieuwe kraam van de maand en ik schrijf elke maand een blog over iets wat betrekking heeft op de kramenwinkel Jouw Snuffelkast.

Ik ben van plan om ook op mijn eigen website Selby.nl blogs te gaan schrijven en heb al een aantal ideeën. Om even losjes te beginnen, maak ik het mijzelf makkelijk door met een top 10 te beginnen van de blogs geschreven voor Jouw Snuffelkast. Hier kunt u de intro’s lezen van de 10 populairste blogs van afgelopen jaar. Ook kunt u zien of ze zakken, stijgen of nieuw zijn.

( 10 ) – – Kraam van de maand september 2018

Beelden, deco artikelen eigenlijk van alles wat

Hele mooie beelden van ridders, Vikingen, maar ook massai vrouwen of zwanen hoedsters. Katten beeldjes met een leuke tekst erop en schoentjes voor de sier. Knuffel beren, dart pijlen voor in de tuin, sier steentjes voor aan uw ketting, keuken artikelen, autootjes en eigenlijk van alles wat. Lees meer

( 9 ) – – Kraam van de maand juli 2018

Vynyl en strips

De derde kraam van de maand is deze van een recente huurder. Zelf had ik al platen in de winkel voor de verkoop, maar dit zijn de echt mooie langspeelplaten. En dat is te merken de platen vliegen als warme broodjes over de toonbank. De huurder vult ze om de zoveel tijd bij, zodat u niet uitgekeken raakt. En over het aanbod hoeft u geen zorgen te maken, er is een garage vol aan platen beschikbaar. Lees meer

( 8 ) – – Kraam van de maand juni 2018

Poppen kleertjes en allerhande artikelen

De tweede kraam van de maand is deze van moeder en dochter met hun poppenkleertjes en diverse aanvullende spulletjes. Al jaren staat deze huurster op markten met zelfgemaakte gebreide poppenkleertjes en doordat ze regelmatig wat verkoopt, vindt ze het leuk om dit te blijven doen. Af en toe helpt haar dochter mee met markten en daarom besloten ze ook eens een kast te huren. Een hele kast was iets te voorbarig, maar met een plank draaien ze samen een leuke omzet, waardoor ze kunnen blijven huren en de hobby  kunnen voort zetten. Lees meer

( 7 ) – – Het idee achter Snuffelen

Ik zeg in al mijn communicatie middelen altijd “U” tegen u. Dit doe ik omdat de gemiddelde leeftijd van mijn snuffelende bezoekers hoger ligt dan mijn eigen leeftijd. Nu ben ikzelf ook niet meer de jongste, maar als de mensen mij 24 schatten in plaats van 34, dan vindt ik dat natuurlijk niet erg en “Je” zeggen tegen u kan altijd nog. Het is eigenlijk net zoiets als dat het “Mijn winkel” is maar het is “Jouw Snuffelkast”. Waarom zeg ik dit nu, nou omdat ik graag ernaar toe wil dat de winkel van iedereen is en dat uw gehuurde kast “Jouw” Snuffelkast wordt. Lees meer

( 6 ) – – Het is “mijn winkel” maar ook Jouw Snuffelkast

Ik zeg in al mijn communicatie middelen altijd “U” tegen u. Dit doe ik omdat de gemiddelde leeftijd van mijn snuffelende bezoekers hoger ligt dan mijn eigen leeftijd. Nu ben ikzelf ook niet meer de jongste, maar als de mensen mij 24 schatten in plaats van 34, dan vindt ik dat natuurlijk niet erg en “Je” zeggen tegen u kan altijd nog. Het is eigenlijk net zoiets als dat het “Mijn winkel” is maar het is “Jouw Snuffelkast”. Waarom zeg ik dit nu, nou omdat ik graag ernaar toe wil dat de winkel van iedereen is en dat uw gehuurde kast “Jouw” Snuffelkast wordt. Lees meer

( 5 ) – – Kraam van de maand Augustus 2018

Markplaats Helper in het klein

De kraam is van Marktplaats Helper Groningen en normaal gesproken verkopen zij grotere artikelen in hun winkel in Groningen, maar de kleinere artikelen verkopen ze bij Jouw Snuffelkast.
Zij kunnen u helpen bij het verkopen van grotere artikelen zoals meubels en dergelijke. Het hele handelen via marktplaats doen zij voor u!  Lees meer

( 4 ) – – Rondje Leek Deel 2

Sommige winkeliers hebben het over de Liekeblom, anderen over de Tolberterstraat, anderen weer over de Albert Heijn of de Lidl, maar sinds dat ik Jouw Snuffelkast over genomen heb begin 2018, heb ik het over “Rondje Leek”! Ik ben namelijk van mening dat je beter Leek als winkelcentrum naar buiten kunt presenteren, dan als los staande winkel gebieden. Bovendien vindt ik dat wanneer je vanaf verschillende parkeergelegenheden komt, je gewoon een rondje centrum kunt lopen en zelfs bijna alle winkels en horeca gelegenheden kunt vinden. Lees meer

( 3 ) – – Rondje Leek Deel 1

Sommige winkeliers hebben het over de Liekeblom, anderen over de Tolberterstraat, anderen weer over de Albert Heijn of de Lidl, maar sinds dat ik Jouw Snuffelkast over genomen heb begin 2018, heb ik het over “Rondje Leek”! Ik ben namelijk van mening dat je beter Leek als winkelcentrum naar buiten kunt presenteren, dan als los staande winkel gebieden. Bovendien vindt ik dat wanneer je vanaf verschillende parkeergelegenheden komt, je gewoon een rondje centrum kunt lopen en zelfs bijna alle winkels en horeca gelegenheden kunt vinden. Lees meer

( 2 ) – – 5 Tips voor de verkoop bij Jouw Snuffelkast

Inmiddels bestaat de winkel Jouw Snuffelkast al enkele maanden in zijn huidige vorm en zijn er al een heleboel huurders die komen en gaan en een nog groter deel is gebleven, maar hoe verkoopt u nou het beste met het huren van een plank, halve kast of hele kraam (kast)? In deze blog ga ik u 5 tips geven om optimaal te kunnen verkopen. Neem dit als leidraad en neem dit absoluut niet als garantie voor een goede verkoop, want vaak spelen er meer rollen bij de verkoop, zoals bijvoorbeeld het weer,  activiteiten of misschien wel ziekte van de eigenaar (ik dus). Lees meer

( 1 ) – – 1 Voor allen en allen voor Leek

Inmiddels beleef ik het dorp Leek al een half jaar en daarbij valt mij op dat Leeksters erg op zichzelf zijn. De saamhorigheid is ver te zoeken bij sommige activiteiten en de meeste mensen doen alleen maar hun eigen ding. Gelukkig worden er wel activiteiten georganiseerd al dan wel niet van oudsher, anders was het helemaal een saaie bedoening, maar toch heb ik het idee dat het niet helemaal los komt in Leek. Lees meer

Geverifieerd door ExactMetrics