Tweedehands games en spelcomputers koopt u bij SELBY.NL in Roden

Tweedehands games en spelcomputers koopt u bij SELBY.NL in Roden

17 april 2016 Media Nieuws 0

RODEN – Misschien heeft u het al gezien en is het u al op gevallen, dat er wanneer u richting de Scapino liep nog 1 oud, redelijk bouwvallig huis staat! In dit huis woont sinds enkele jaren een ondernemer die tweedehands games en spelcomputers verkoopt. Bij het voorbij lopen heeft u de etalage met games en daarboven in LEGO blokjes Selby.nl kunnen zien. U kunt verschillende games van de bekendere merken krijgen en voor een lage prijs, maar wist u ook al dat u geld kunt krijgen bij het inleveren van games? Raadpleeg zijn website voor de voorwaarden.

Een paar jaar terug is de ondernemer Selby de Koning met een Super Nintendo begonnen. Eerst voor zichzelf, maar hij besloot alles los te verkopen en toen ging het hard. Naarmate hij meer kocht en verkocht groeide zijn bedrijf al naar een bekende plek in Roden. Velen weten inmiddels al wel dat er een game handelaar in ons dorp zit. Inmiddels verkoopt hij zijn games ook bij Jouw Snuffelkast in Leek en de Verkoopfabriek in Assen, maar u mag ook gewoon aan bellen of via de bekendere contact mogelijkheden een bericht achterlaten.

Selby zijn wens is om een eigen winkel te hebben voor de verkoop van games, maar ook voor bouwstenen, want Selby is zelf een gamer en verzamelaar van zoveel mogelijk LEGO. Voor nu is dit nog te vroeg en heeft hij naast zijn onderneming nog een fulltime baan. Het is dan wel eens lastig om dit te combineren. Toch vinden veel mensen de weg naar Selby en hoopt hij vele gamers te plezieren met leuke games.

Dit is Roden zal Selby in de gaten blijven houden als het om game nieuws en surf naar zijn website www.selby.nl en facebook om niets te hoeven missen Bron; DitisRoden

Geverifieerd door ExactMetrics