Inleveren voor contant geld

"Webwinkel speciaalzaak in games en bouwstenen"

Inleveren van games, consoles en/of accessoires
Heeft u geen zin om uw games, consoles en/of accessoires los te verkopen of lukt het u niet om het in één keer op internet te verkopen? Dan is er nu de mogelijkheid om uw artikelen te verkopen aan Selby.nl. U kunt u uw oude spellen, spel computers en rand artikelen direct voor geld inleveren, zodat u er gelijk van af bent. Tenminste als u zat bent van het gamen. Uiteraard mag u het ook inruilen voor nieuwe artikelen.

U kunt uw games, consoles en/of accessoires inbrengen zonder enige verplichting onder de onderstaande voorwaarden. Bij het inbrengen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Voorwaarden inleveren goederen

  • Games, consoles en/of accessoires worden het liefst in originele verpakking aangeboden, indien mogelijk met handleiding of gebruiksaanwijzing en heeft geen krassen en beschadigingen die het afspelen en/of functioneren belemmert.
  • Artikelen mogen niet al te vuil zijn, erg smerige artikelen worden niet aangenomen.
  • PC artikelen worden niet aangenomen, maar u kunt altijd laten weten wat u heeft.

Direct geld

Stuur een mail of app via what’s app uw aangeboden artikelen naar Selby.nl. Gegevens kunt u vinden op de Klantenservice pagina.
Aan de hand van de lijst met artikelen en/of foto’s die u toe stuurt, kan ik een prijs bepalen die u van mij krijgt.
Van elk artikel krijgt u de helft van de laagste waarde van de verkoopwebsite Marktplaats.nl en/of Ebay.nl.
Uitzonderingen daar gelaten en voor duurdere artikelen wordt er een afgeronde prijs bepaald. Het totaal bedrag is wat u van Selby.nl krijgt. Hiervan kunt u dan eventueel weer artikelen kopen in de webwinkel. Onderhandelen is overigens mogelijk, maar als elk artikel wordt berekend zal er niet veel meer voor gegeven worden.

Korte deal

Wilt u snel een bedrag hebben voor uw partij, dan bied Selby.nl direct per game, per console en per accesoire een bepaald bedrag aan. Dit is vaak lager dan normale gang van zaken, maar scheelt geld en een hoop tijd.
U bepaalt zelf wat u wilt.

LEGO

Heeft u een partij LEGO waar u graag geld voor wilt hebben, dan kunt u ook bij Selby.nl terecht. Wie weet heeft u een deal.

Als er verder nog vragen zijn omtrent het inleveren kunt u contact opnemen met Selby!

rupees

Geverifieerd door ExactMetrics