Halve Kast Huren 4 Weken

Halve Kast Huren 4 Weken

26 juli 2018 0

50.00

Huur een halve kast bij Jouw Snuffelkast in Leek om uw eigen artikelen te verkopen. Na uw aankoop krijgt u een mail van de eigenaar Selby de koning. U kunt dan afspreken of u naar de winkel gaat om een contract te tekenen of dit via de mail thuis te doen en na het tekenen terug te sturen. Een huurweek is vanaf dinsdag t/m zaterdag. Spreek op tijd af om te verlengen!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Halve Kast Huren 4 Weken

Huur een eigen kast

U kunt een plank, een halve kast of een hele kraam “ook wel kast genoemd” huren. Tevens is het mogelijk om een vitrine, etalage of verkoopplek te huren.

Verkoop uw artikelen

U krijgt vooraf van ons stickers met daarop ons logo, de prijs “die uzelf mag bepalen” en uw kast nummer. Tussentijds krijgt u meer stickers en mag u artikelen bijvullen.

Opbrengst is voor u

Alles wat de winkel van uw kast verkoopt wordt bij elkaar opgeteld en per week aan u betaald. Contant of via de bank. Samen proberen we een leuke omzet te halen.

Winkelen mag altijd

In de eerste plaats is Jouw Snuffelkast een winkel, dus zou het leuk zijn als u langskomt om in ieder geval te snuffelen. Wie weet ligt er wat voor u bij en huren kan altijd.

www.jouwsnuffelkast.nl

Geverifieerd door ExactMetrics